torsdag 16 juni 2016

För att jag kan. För att jag vill.

Det är inte allt man kan styra över men det man kan och vill styra över ska man ta tag i!

Jag tittade på väderprognosen i går och insåg att det skulle ösregna hela förmiddagen. Tekniskt sett skulle jag träffa en PT-kund och köra löparstyrka på Bulltofta.... vi flyttade det passet till nästa vecka :-) Det innebar att jag fick ostörda arbetstimmar på hemmakontoret och således jobbade 7-13 och sen var jag färdigjobbad för dagen.

Vid tvåsnåret kom köksmannen för att mäta, pyssla, trixa, föreslå smarta lösningar, bekräfta allting. Det tog ett tag kan man säga - lite längre än jag hade tänkt mig. För jag hade tänkt att han skulle vara klar senast tre så att jag kunde cykla raka vägen till gymmet och köra ett eget pass innan jag hade kunder. Men tji fick jag för klockan var över halv fyra innan han var klar och när jag sen skulle ge mig iväg ringde telefonen så den planen gick hotellvätte kan man säga.

Wellwell, jag cyklade till gymmet, åt mellanmål och förberedde mig och körde två PT-pass. Det första med en cirkelfys som kunden verkade tycka var lite väl tuff. Det andra passet hade fokus på rygg, axlar och bålstabilitet och sen fick ilsken kund avreagera sig med ballslams ett tag. Sen cyklade jag hem för att titta på Diamond League och Sanna Kallurs tävlingspremiär!

Kunde dock inte riktigt släppa det där cirkelpasset på hemvägen. Var det verkligen så tufft? Så direkt när jag kom hem hämtade jag ner en kettlebell och rullade ut mattan och så körde jag igenom cirkelpasset fyra varv. Tufft, men inte omöjligt. Jäkligt svettigt (duscha innan läggdags, ja!). Och ganska roligt. Flödade sen igenom ett gäng solhälsningar från Yogobe's #sevendaysofsun-utmaning innan jag satte mig med kvällsmålet och nördade löpsteg :-)

Lite så är det ibland. Att om jag kan och vill så behöver jag ta chansen - som nu, i kväll. Jag ville inte stanna kvar på gymmet och träna men det blev ett pass hemma. Ska jag hinna träna i morgon så måste jag göra det på morgonen så strax ska jag gå ut och fixa en frukostsmoothie som kan stå i kylen till i morgon bitti så jag kommer iväg tidigt. Träningsväskan behöver vara färdigpackad och kläderna förberedda - då funkar det. Smoothie och BCAA till frukost, cykla till gymmet som uppvärmning, träna, duscha, frukost på kontoret. Det går om jag vill - och jag vill!

Inga kommentarer: