torsdag 9 juni 2016

Lång dag och party mitt i veckan - följt av löpcoaching

I går alltså. En jättebra dag men JÄTTElång och liiite för utmanande för mig. Lite.

Tidig väckarklocka och på gymmet redan 07.15 med frukost att avnjuta senare och en latte i högsta hugg. Kund kl. 07.30 som fick sig en omgång utmanande övningar att börja dagen med. Sedan var det min egen tur i gymmet - det blev discogym för benen var fortfarande rätt möra efter helgens benpass och tisdagskvällens duvning med Runacademy.

Jag började med att värma upp axlarna ordentligt och få fart på bröstryggen med omvända kryssdrag. Sen körde jag lutad bänk i smithen och lutade flies med hantlar. Axelpress med hantlar och smalbänk. Smala armhävningar på Bosu hittade jag också plats för och avslutade med "the 21". Dusch och fix, lämna träningsväskan till Joakim som kom till gymmet samtidigt som jag började mitt pass (vilket var jättetrevligt!) och så cyklade jag iväg till jobbet.

Jag jobbade det jag hann, satt på möte efter möte och sen inledde vi vår teamövning. Som vanligt var det högt i tak och ganska stimmigt. Vi avslutade med ett glas bubbel innan vi satte oss i två bilar och åkte ut mot Sibbarp för att äta middag. Oväntat, jag var så säker på att vi skulle vara i stan så jag cyklade - men det visade sig vara fel beslut. Jaja, inget att göra åt, bara att låsa fast cykeln utanför jobbet och haka på.

Vi åt god mat och spelade spelet "Värvet" där man turas om att dra en egenskap ur lådan och tilldela den till nån annan. Jag fick bl a Dominant, Fysisk, Hälsomedveten, Trädkramare :-D Sen började jag onekligen bli lite trött men kollegorna orkade lite till så jag var inte hemma förrän kvart över tio. Senare än jag hade önskat mig men inget att göra åt, bara att gilla läget! (hade jag vetat att vi skulle utanför stan hade jag tagit bilen så jag kunde välja att åka hem när jag inte orkade mera).

I morse hade jag "sovmorgon" eftersom jag började jobba först klockan åtta på Bulltofta. Så efter frukostgröt och te klädde jag på mig och tog en rask morgonpromenad ner och mötte upp första PT-kunden. PW, jogg, back-fys-intervaller, jogg retur, stretch. Kund nummer två fick köra uppvärmning, löpskolning, intervallstege och dynamisk stretch och sen mötte jag upp Joakim som tagit bilen ner med min väska och skjutsade mig till kontoret. Typiskt bra! Dusch och fix och in på kontoret för arbetsdag. Sen cykel (den stod kvar!) till gymmet, en kund till, och så hem.

Joakim hade under tiden åkt till Lund för att instruera NMT men min middag var förberedd så jag fixade klart den och åt. Vrålhungrig såklart, för jag missade det där eftermiddagsmellanmålet.... Titta ikapp på "hemmafinalen" av Biggest Loser hann jag med, tömma diskmaskinen, diska och plocka undan efter mig. Packa väskan, förbereda kläder till i morgon, färdigt. I morgon kort arbetsdag, inga PT-kunder, hem tidigt. Andra roliga grejer planerade :-D Och HELG såklart!

Inga kommentarer: