måndag 6 augusti 2012

Han har gjort SLUT!

Jobbigt läge alltså.....

Nej, det är inte maken, dvs J, som har gjort slut. Fast han kanske hade sina skäl då jag återigen lyckades vara bortrest på vår bröllopsdag ;-) Det är Coachen som har gjort slut med mig och hittat nya utmaningar. Roliga sådana som inte involverar att träna överambitiösa tanter. Typ.

Så nu är jag tvungen att byta PT och det tycker jag är sjukt jobbigt just nu. Dels för att jag inte är så jättelycklig för oväntade förändringar och dels för att det har funkat väldigt bra att träna med Thomas! Och det är lättare att byta PT när man själv vill det för att man tycker att man kanske behöver ny inspiration eller har kommit så långt som man tror sig kunna med just den personen. Oh well.

Eftersom jag har en del timmar kvar i paketet jag har köpt så har Thomas fixat så att han lämnar över mig och mina resterande timmar till PT-Malou. Och det är helt klart lättare att ta det steget än att leta upp en helt ny PT - vi småsnackar ju på gymmet och läser varandras bloggar i nån utsträckning så lite koll har nog Malou på mig och min träning. Plus att hon förhoppningsvis får viss överlämning av gamla träningsprogram och sånt av Thomas så att vi slipper börja från scratch!

Så det är egentligen bara att gilla läget och se fram emot nya utmaningar. Men jag måste nog få vara lite småtjurig ett tag först tror jag.....

2 kommentarer:

Coachen sa...

Visst är det sorgligt ;-(

Det har funkat väldigt bra! Det gör det bara klienterna gör som man säger!! ;-)

Det kommer gå kanon med Malou. En ljuv stämma bytes ut mot en annan helt enkelt. Malou kommer utveckla dig ytterligare!

Men sorgligt är det ändå. Forsätt rocka & fortsätt vara DU!

Pernille sa...

Ja. Det är just den sortens kommentarer som gör att Coachen är världsbäst helt enkelt. Och nu har jag definitivt bölat klart ;-)