Snålt med uppdateringar nu, ska
försöka komma ikapp.
Middagen i går var god och intressant.
Intressant för att på Hillringsberg dukar man vid långbord så vi
satt 10 gäster vid samma bord och det producerade en hel del
spännande samtal! Och så fick vi en helt fantastisk
jordgubbsparfait till efterrätt.
Frukosten i morse var härlig med
hembakat bröd, ägg och en miljon pålägg, färsk frukt och riktigt
gott te från Mighty Leaf. Så gott att till och med J skippade
kaffet för att dricka te! Resan vidare norrut lät oss passera
ställen med så intressanta namn som Sjöviken och Skog och ett
ställe längs vägen som skyltade med ”Hantverk – Räkmacka –
Nävgröt”. Jamen dåså – då har man tydligen täckt in det
viktigaste i livet :-) Lunchen åt vi på en holländsk vägkrog. I
kid you not – det finns ett ställe nära Malung som heter Dutch
Mountain och serverar ”poffertjes”.
Och nu är vi här, i Sälen. Det är
grönt och vackert, luften är frisk, vädret verkar vara civiliserat
åtminstone jämfört med fjolårets konstanta 11 grader och regn.
Rubin och Catti ska leda oss 20 löpare genom en långhelg full av
träning och inspiration – och Andreas Svanebo ansluter i morgon
för att lära ut terränglöpningstricks. Vi ska träna i utegymmet,
springa i backarna och skogen, prata löpning, äta god mat och sova
som klubbade sälar efter alla dagens träningspass.
Vi har varit ute på en kort
joggingrunda i Gunde Svans längdåkningsspår och jag är redan
lycklig. I år är jag inte sist och långsammast, i år hänger jag
med. Jag är stark, i form, jag springer om de flesta i
nerförsbackarna och tappar faktiskt inte uppför som jag gjorde
förra året. Kan inte vänta tills det blir backteknik med Andreas
Svanebo – jag ska bli ännu snabbare i nerförsbackar! Morgondagen
bjuder på rörlighet och stretch på morgonen, Runner's Gym,
kvalitetspass (backintervaller, tippar jag, men man vet aldrig med
Rubin!), en föreläsning och en kvällsjogg. Mycket att orka med.
Jag reservladdar redan nu med en extra ostmacka och en chokladbit
innan läggdags. Det här ska bli så rooooligt!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar