torsdag 9 augusti 2012

Laddning, återhämtning, påfyllning...

Det är fokus i dag och i morgon. Äta bra och gärna lite mer än jag brukar så att jag har fyllt på alla förråd. Inte susa runt och stressa för mycket utan hitta lugnet och balansen. Har cyklat en skön tur in till Universitetsholmen, ätit lunch ute i solen med en bra bok i knät och njutit av frisk luft. Sen en halvtimmes möte med PT-Malou för att lägga upp strategin för vårt framtida samarbete. Det känns som om jag inte riktigt har utrymme i huvudet för att tänka på det så mycket just nu, det ligger lite för mycket i pipeline! Halvmaraton, MTB- och kanotäventyr i Dalsland, träningsläger i Sälen med Running Sweden - och alla andra roliga upplevelser som väntar längs vägen.

Men sen, efter semester och löparläger - DÅ ska vi ta nya tag. Fortsätta jobba på snabbare, starkare, snyggare jag. Ge mig de bästa förutsättningarna för bra resultat på motionsloppen i höst. Lägga upp nya spännande och utmanande träningsprogram. Det blir bra!

Efter Yddingeloppet blir det två veckors vila från löpningen och nytt träningsfokus - bygga muskelmassa. För jag kommer att behöva lite mer "stuns" för alla satsningar 2013. Självklart slutar jag inte springa, det går ju inte ;-) Men det kanske räcker med två pass i veckan fram till februari. Ett kvalitetspass och ett socialt långpass. Det finns fler bitar Skåneled att ta sig an i vinter och jag drömmer redan om magisk vinterlöpning i snön fast det bara är augusti. Och fast jag bor i Skåne där snö på vintern inte är nån självklarhet. Knäppt, jag vet :-)

När jag ändå var inne i stan passade jag på att ta en sväng förbi Astrid & Aporna och bunkra lite rawfood- och nötbars. Kan vara hemskt bra att ha både som nödproviant i bilen och inte minst som snacks under semesteräventyren. Vissa av oss är ju lite känsliga för blodsockerdippar...

Inga kommentarer: