lördag 18 augusti 2012

Manglad men rätt nöjd!

Det har varit en intensiv dag i dag. Först morgonjoggen och sedan backpasset. Sen visade det sig att våra glorious leaders hade blivit väldigt inspirerade av Andreas Svanebo så de tyckte vi skulle köra hans styrkepass! Länk till det passet finns här. Vi körde armhävningstrappan upp till 6 st men körde inga pullups. Plankan-sekvensen är DÖDEN och jag ska jobba på den. Seriöst. Jag SKA fixa att köra hela i ett svep.

Det passet tog ju inte så jättelång tid så det var klart vi skulle göra mera. Bålstabilitet, balansövningar, höftstabilitet, parövningar. I parövningarna blev det lite synd om min stackars partner som blev något chockad över min kapacitet :-D Det VAR inte med flit, jag lovar - men jag var rätt jobbig att tampas med. Man har en viss erfarenhet av parövningar efter ett halvår med NMT!

Sen fick vi en låååång skön stretch och hade en hel timme på oss att duscha innan middagen. Lyx! Och nu är det benen uppe i soffan, fin musik i lurarna och några extra koppar te som gäller. Ska inte röra mig mer än nödvändigt i kväll. Långpass i morgon :-D


Inga kommentarer: