söndag 19 augusti 2012

... och där kom hjärnan ikapp ja....

Puh. NU är jag dödstrött. Har gått på nån överlycklig energivåg hela helgen men NU, klockan åtta, slog tröttheten till. Inte konstigt egentligen. Det ÄR jobbigt för mig att vara med andra människor hela tiden och därför var jag också tacksam för att schemat gav möjlighet till mikropauser. Och det är fysiskt jobbigt att träna så mycket som vi har gjort. Så det är precis som det ska vara att batterierna är nere på en ganska låg nivå nu. Det hade varit praktiskt om man bara kunde ladda med en USB-laddare precis som telefonen eller iPodden, men det funkar tyvärr inte riktigt så!

Det som funkar är god mat, lugn och ro och lite TLC. Plus en natts sömn. Ganska enkelt egentligen. Så vi trasslade oss upp till mysiga Olarsgården och åt älgfärsburgare med brieostkräm (MUMS!) och är nu tillbaka i en nästan öde Ski Lodge där nästan alla gäster har åkt hem. En mugg te och en chokladbit på det och sen tidig läggning med en bok borde göra susen. Gjorde en heroisk packningsinsats efter eftermiddagsbadet och har plockat ihop de allra flesta av de träningskläder som ligger och hänger överallt i lägenheten. Med hem ska också min nya MTB. Blir fullt i bilen i morgon, tur att vi bara är två! Och tur att vi har en övernattning inbokad på vägen, orka 75 mil på en dag....

3 kommentarer:

Stinne sa...

Pffft, 75 mil är ju ingenting ;-) Det är 90 till Århus härifrån...

Pernille sa...

Jag vet. Det ÄR inte så långt. Men när vi båda två är helt slut efter en lång träningshelg och ett jobbigt långpass så kändes det inte så himla trafiksäkert att vara ute på vägarna!

Stinne sa...

Se, dét argumentet köper jag däremot ;-) Låter som ni haft en underbar semester!