torsdag 30 maj 2013

En annan sorts träningsvärk

Träningsvärk i huvudet. Efter två dagars intensiv teambuilding inkl. matlagningsaktivitet och hotellövernattning. Strategi, planering, feedback, utvärdering, core values, strategiska pelare och målsättningar. Grupparbete, 1-1, hela gänget. Varvat med andningspauser på solterrassen, fika och galet god mat.

Det är som alltid spännande att jobba med personlig utveckling och med teamets utveckling. Det känns förlösande att ta sig tiden att ge sina kollegor feedback och att få deras feedback om mig och mitt arbete. Men jag blir verkligen trött i mössan. Dels av att det händer så mycket och dels för att jag måste vara social hela tiden.

Kvällsaktiviteten var rolig - att laga mat med proffshandledning gillade jag skarpt. Landade i efterrättsteamet och producerade två efterrätter plus garnityr innan jag röjde undan och stack över till huvudrättsteamet för att ge en handräckning med sås och hemgjorda cannelloni. Goda viner till maten - win. Fast det fanns ett litet problem. Vi började laga mat kl 19 och satte oss till bords kl 21. Inte bra för min mat- och sovklocka!

Det är riktigt skönt att komma hem igen, "landa" i lugn och ro och stuva om pusselbitarna i hjärnan. Nytt fokus: Ultrastafett på lördag. I övermorgon. Gah. Jag har ingen koll alls. Fick en snilleblixt och lyckades köpa till kvällsbuffén på loppet så att jag "bara" behöver ha med mig nåt lunchaktigt och snacks av diverse slag. Och så håller jag tummarna för att det inte blir apvarmt helt enkelt.

Inga kommentarer: