måndag 11 november 2013

Honey, I'm coming home!

Klev på tåget strax efter nio i morse och är på väg söderut genom ett soligt Sverige. Jag bokade påpassligt i 1. klass eftersom prisskillnaden var minimal och har kunnat utnyttja resan och internet ombord till att plugga järnet. Har klämt tre föreläsningar och ett kompendium om vegetarisk mat för idrottare, spikat mitt projektarbetesobjekt (en kvinnlig styrkelyftare - riktigt roligt!) och läst lite feedback på tidigare inlämningar.

Dessutom har jag ätit lunch för mina hopsparade Prio-poäng och druckit te och ätit brownie som det bjuds på i 1 klass. Typiskt bra resa enligt mig.

Hjärnan snurrar på högvarv fortfarande. Helgens alla intryck börjar sätta sig och de NMT-pass jag ska hålla under veckan är grovplanerade på hjärnkontoret. Kroppen känns stel och öm och jag funderar lite på hur jag ska lägga upp veckans träning. Jag längtar till gymmet - jag längtar mindre efter att springa och det är helt okej för mig, det är ingen större brådska med det. Har fått förslaget att springa Lund Runt ett antal gånger och känner bara olust inför det just nu, märkligt när jag annars tycker löpning är bland det bästa som finns! Men jag tänker att det finns en anledning och accepterar det helt enkelt.

Funderar på om inte jag ska vara på gymmet och träna lite överkropp i morgon, om inte annat så för att jämna ut träningsvärken som fortfarande gör sig påmind, mest i benen. Onsdag blir ändå träningsfri eftersom det är 4good-event (eller så ska jag köra nåt knep med löpning + dusch på jobbet och lämna kvar grejerna till nästa dag, eventuellt), torsdag kan det nog bli morgonpass på gymmet as usual och fredag ska jag ha möte med kanske-PT-Martin. Möjligen nåt fredagsfys efter det. Sugen på GRIT bara för att det är roligt att kötta lite! Ska kolla lite gymscheman och se om jag hittar något lämpligt att sätta tänderna i.

Träningssuget fick sig i alla fall en knuff under helgen efter att jag var helt o-sugen förra veckan. Så det tar jag vara på!

Tåget verkar f ö vara försenat. Jag håller tummarna för att förseningen lägger sig strax över halvtimmen (=resegaranti = pengarna tillbaka) i stället för att ligga på 29 minuter ;-) Hem kommer jag ju ändå, fem minuter hit eller dit gör ingen större skillnad.

Inga kommentarer: