tisdag 19 november 2013

Jaha. Så var det med det....

Jag hade tänkt att jag skulle ut i skogen och springa intervaller med TNT i kväll. Men se det skulle jag tydligen inte - för när jag borde ha varit hemma satt jag fortfarande kvar på jobbet och fajtades med ett SQL-interface. Och när jag borde ha gett mig av hemifrån parkerade jag cykeln utanför huset och traskade in - utan att ha ätit mer än ett äpple sen lunchen klockan tolv. Snabbt ombyte och springa intervaller med noll bränsle? Nä, skulle inte tro det. Tur att man har en sambo som fixar middagen medan man själv tar en dusch och försöker samla ihop sin kaotiska hjärna....

För övrigt har jag fokuserat på att skaffa mig en bra dag. In på gymmet redan strax efter sju för ett överkroppspass. Som egentligen bara skulle vara mys och roligt men som blev svinigt tungt och ännu roligare! Uppvärmning - noggrann sådan. Med kvastskaft och rotatorcuff och lätta vikter medan jag stod på balansplattan och så en omgång lätta militärpressar med lilla skivstången innan jag gick på "the heavy stuff".
3 set om 2 chins + 5 pullups med gummiband.
Bänkpress - upptrappning + 4 x 3 reps med 45 kg (yeah!)
Militärpress - 10 reps med 20 kg och 4 x 5 reps med 22,5 kg.
Malous special-latsdrag i kabelmaskin - 3 x 10 reps. Sved fint.
Biceps/triceps-superset i kabelmaskin, 3 x 6/6 reps.
Mellan seten passade jag på att göra lite situps på balansboll.
Som avslutning 3 set L-Y-T.

Sen var det stört omöjligt att tvätta håret och sminka sig = bra pass!

In på jobbet med frukosten i högsta hugg. Plocka dator och grejer och parkera sig i konferensrummet för dagens genomgång. Inte så jättespännande förmiddag, lite roligare eftermiddag då jag fick pyssla med SQL-logik och sätta upp egna rapporter och sånt. Men man blir ju trött när det roliga börjar först klockan två.. och inte hann jag med nåt mellanmål heller.

Oh well. Vi får se om jag tycker att jag ska NMT'a i morgon. Har väl egentligen lovat Martin att vila onsdag-torsdag så det kanske bara blir en löprunda i stället. Eller inte. Vi får se. Jag har lite små-ångest inför maxstyrketesterna samtidigt som det pirrar i magen för att jag ser fram emot att få köra riktigt, riktigt tungt!

Inga kommentarer: