torsdag 7 november 2013

Novemberglädje

Sitter på tåget medan det sakta mörknar ute. Med riktig äkta lyckokänsla trots att det är november!

Det var ingen som verkade vara nyfiken på varför jag hade en så spännande packning.... så jag kanske ska strunta i att blogga om det? Äsch ;-)

Tåget går mot Stockholm. Givetvis. Som det nästan alltid gör, höst och vår och ibland sommar och vinter också om jag får tillfälle. Mot en hösthelg med inspiration, glädje och samvaro - och ledighet. Jag ska bo hos finaste kompis S. Jag ska hänga med min moster som har vaskat fram två trevliga skogsmullehästar åt oss så vi ska ut i friska luften och mysa runt. Sen tar vi oss in till stan för teaterbesök. Med förhoppningsvis lindrig träningsvärk från sadeln fortsätter helgen sedan med Be Your Best. Träning, inspiration, en massa glada träningsnördar - och kramar! SÅ många underbara människor som jag träffar allt för sällan. Yay!

På söndag ska vi sova tills vi vaknar och äta långfrukost innan vi tar en runda på Allt för Hälsan-mässan. Njuta av träningsvärk och ledig tid, prata om allt mellan himmel och jord och dricka många koppar te - för det brukar vi göra. Fika lite, laga mat, softa i soffan och klappa katter.

Energipåfyllning helt enkelt, flera olika varianter men bra allihop. På måndag går tåget hemåt igen med många härliga minnen och lite roliga inköp i bagaget. Med siktet inställt på NMT, för då är vilan efter maraton över!

Det finns lite plugguppgifter som måste hanteras under helgen men inget som känns riktigt krisigt. Jag har betat av några bitar redan under pågående tågresa, hurra för internet ombord och tysta förstaklasskupeer, så det blir inte så himla plågsamt eller långvarigt. Det blir bra helt enkelt!

2 kommentarer:

Lisa & livet från den ljusa sidan sa...

Låter mysigt med ridning och kompishäng - och Be your best imorgon!
Jag tror vi klarar oss utan träning idag... det kan nog till och med vara smart. :)

Vi ses imorgon på conventet. Ropa till om/när du ser mig!
Lystrar till Lisa och/eller "Tough Viking!" ;)

Nellie - the Flying Hippo sa...

Vilken UNDERBAR helg! Det där "Be your best" verkar ju riktigt kul. Tack för att du delade med dig om dina funderingar om mål och träning. Det fick mig att fundera och reflektera lite mer. Tack! Kram