onsdag 9 november 2011

Dagens sista utmaning avklarad.... mera glädje!

Jahapp, jag åkte till stallet för styrelsemöte innan jag skulle rida och mina styrelsekollegor berättade glädjestrålande att vi hade fått tre nya hästar i stallet - i går. Och att de skulle gå sin första lektion hos oss i kväll klockan åtta. Då kunde man ju räkna ut med tårna att jag förmodligen skulle få rida någon av dem så jag sa att det skulle bli intressant. Varpå styrelsegubbarna mös och sa "ja ska du rida nån av de nya så får du nog ha kardborre i baken, haha!". Jamen schysst. Tack ska ni ha. Typ.

Det visade sig givetvis att ja, jag skulle rida en av de nya hästarna, och ja, givetvis den som bara är 5 år gammal och heter Lambada vilket man ju också kan bli lite orolig av. Och precis där och då undrade jag om inte det räckte med utmaningar för i dag? Men nja, lite nyfiken är man ju alltid så jag tog chansen. Och blev inte besviken alls, för det visade sig att vara en underbart trevlig liten häst som man inte alls behövde oroa sig för. Så. De där gamla kavallerigubbarna kan gå och gräva ner sig eller nåt.

Jag kan nu garantera två saker. Ett: Jag kommer sova som en klubbad säl i natt. Två: Jag kommer ha träningsvärk i morgon!

Inga kommentarer: