fredag 11 november 2011

Kursdag och DOMS

Jag har tillbringat dagen i skolbänken för att lära mig mer om Excel. Och jag tycker jag har ett svårt fall av DOMS (Delayed Onset Muscle Soreness) - dvs träningsvärk. I övre rygg, bröst och axlar har det faktiskt släppt lite och jag är inte alls lika stel, men benen..... hjälp. Vad sysslade vi egentligen med i onsdags?

Cyklade ut till vår kursanläggning i morse (det är 5 km och japp, jag har mätt det en gång när jag lämnade bilen därute och joggade hem!) och då var ju benen uppvärmda så det var inga problem att ta trappan en våning upp till kurslokalen. Men efter att ha suttit still några timmar var det hysteriskt jobbigt att gå trappan NED till lunchrestaurangen ;-) Jaja, det går väl över nångång så att jag kan träna igen.... Cyklade in till stan för att äta god indisk mat, så dagens vilodag innehöll 22 km cykling i lugnt tempo - det är väl en vilodag?

I morgon har jag seriösa planer på att ta en match med kettlebell-passet. Fast jag ska hinna med en barbacka-ridlektion och ett barndop först :-D

Inga kommentarer: