torsdag 15 maj 2014

..När det blir så där jättebra i alla fall...

Vissa dagar bara är så, har ni märkt det? Sådär så att man tänker att det här blir nog rätt så medel, eller kanske ganska jobbigt - och så blir de jättebra i alla fall.

I morse kunde jag ha sovit länge, men jag gick upp i stället. Gick upp för att äta frukost med Joakim och sedan kunna sätta mig med datorn och börja jobba klockan 7 i stället för klockan 8. Och det där med att hantera en kurs via nät och telefon hemma i en skön fåtölj i stället för på kontoret var ju faktiskt ganska oslagbart. Precis som att ha en katt i knät när man formulerar informationsmaterial och att bara kunna kika i kylskåpet när mellanmålsbehovet slog till!

Leveransen som var anledningen till att jag var hemma skulle komma mellan 13 och 15. Det är så att om man skyndar sig hem från jobbet så att man är hemma 13.02 har chauffören redan varit där. Men om man redan är hemma så kommer han 14.58... Fullt så hemskt blev det inte men 14.30 blev klockan i alla fall. Min plan var att vänta in leveransen för att sen sticka iväg och handla och eventuellt hinna springa en runda om det fanns tid. Det fanns inte tid för det. Särskilt eftersom jag hade missat det där med att äta riktig lunch för att det inte fanns nåt hemma jag var sugen på och således intog lunchen nånstans runt kl 16 när jag hade handlat. Ahem. Nä, inte så smart!

I stället hann jag äta i lugn och ro och läsa lite bok innan det var dags att byta om och sticka iväg till Lund för att hålla NMT-pass. Fjärde kvällen på raken som instruktör och man kan väl säga att rösten börjar vara lite sliten nu. Ideerna kryllar dock fortfarande friskt i hjärnan och jag är nöjd med även kvällens pass. Jag hade släpat med mig Medicinbollen Märta och Kettlebellen Konstantin i dag och även ett hopprep för omväxlingens skull. Vi gjorde diverse cirkelövningar med dessa redskap och kroppsvikten och jag tror deltagarna var nöjda. Däremot är det lite mera jobbigt att kånka på 10 + 8 kg när man bara är 5 stycken som turas om, det hade absolut varit lite lättare med flera deltagare!

Sen, när jag satt i bilen hem, var det kvällssol och rapsåkrarna lyste knallgula i allt det gröna. Ett otroligt vackert avslut på dagen - som faktiskt blev jättebra!

Inga kommentarer: