fredag 25 november 2016

Inte alltid som en tänkt sig. Nä. Fast vad har vi lärt oss?

- jo, att ibland blir det bra ändå!

Med någon sorts nyvunnen energi gick jag upp tidigt i morse, åt ett ägg och drack en dos BCAA och cyklade till gymmet. Där jag inte kom in, för mitt kort funkade inte. Jahapp. Inte mycket att göra åt, jag cyklade vidare till jobbet och duschade i stället och landade vid skrivbordet strax efter sju. Resultatet av den tidiga starten var att jag i princip hade betat av hela min att-göra-lista innan frukosten halv nio och kunde ägna resterande arbetstimmar åt att fixa lite gamla surdegar, plocka undan på skrivbordet och sånt.

Tidig start = tidig hemgång, så redan strax efter ett begav jag mig mot gymmet för att reda ut mitt gymkortsproblem och träna det passet jag inte fick till i morse. Gymkortet redde vi ut - det var lite otydlig kommunikation från Fitness24Seven om vad som gäller när man slutar så nu kommer jag in på gymmet igen. 

Det blev discofredag med lite prehabinslag efter en vecka då jag mest har sprungit. Uppvärmning rotatorcuff, omvända kryssdrag, latsdrag. Lutad bänk i smithen (mest för att bänkpressen var upptagen), smala armhävningar på Bosu, axelpress i smithen. Sen blev det lite tricepspressar i kabelmaskinen och så blev Z-stången ledig så jag kunde köra "the 21" för biceps. Jag avslutade med sidolyft för axlarna och "pizzabagaren". Sen cyklade jag hem och tog helg och semester! Det var helt lagom att ta gymmet efter jobbet i dag för att rensa ur skallen lite tror jag. Jag har i alla fall glömt precis allt om jobbet redan ;-)


Det känns skönt att ha klarat av tre tuffa ensamveckor och nästan hela november som brukar vara en tuff uppgift. Jag har ökat på min träningsdos och ätit vettig mat så jag mår riktigt bra, känner mig mindre stressad och liksom redo för semesterveckan. Sämre kan det väl vara, eller?

Inga kommentarer: