torsdag 20 april 2017

Steg för steg, dag för dag.

Det är ett himla tempo den här veckan alltså. Det känns som om jag ska klämma in precis allting. Fast det är inte så konstigt eftersom jag ska vara LEDIG nästa vecka - egentligen kan jag inte vara ledig sista veckan i månaden nånsin men den här gången har jag gett mig tusan på att det SKA gå. Jag har fixat och trixat med logistik, bett om hjälp till höger och vänster och förberett enligt alla konstens regler. Jag tror på projektet och alla har verkligen ställt upp när jag har bett om det - TACK!

I går hade jag en fullsmockad arbetsdag, var hemma och vände och sen nere på Bulltofta där jag hoppade in som instruktör för Nordic Military Training. Var egentligen inte schemalagd men ställde upp när det var kris eftersom jag har fått tacka nej till två pass denna månaden, ett pga min operation (instruera samma kväll kändes lite overkill) och ett nästa vecka.

I dag var det ungefär samma sak - tidigt på kontoret, mosa mig igenom att-göra-listan, hem och vända och byta om och ner till Bulltofta för att köra två pass löpcoaching. Det var lite rått och blåsigt ute så jag fick själv hålla igång ganska bra för att hålla värmen men det gjorde inte så mycket.

Precis som på jobbet kör jag en att-göra-lista hemma för att säkerställa att allt är i rätt ordning innan min ledighet. Så efter att ha sprungit klart åkte jag till zooaffären för att handla kattmat och kattsand så att Joakim slipper hålla ordning på den biten i min frånvaro. Sedan hem för att laga middag, plocka ihop det som ska packas och hämta ner en väska från vinden.

För övrigt har jag kommit på det enklaste sättet att packa för träningsresor. Jag plockar helt enkelt ihop det jag spontant känner att "det här vill jag absolut ha med mig" från garderoberna och lägger fram på sängen. Sen sorterar jag upp i högar och i dag konstaterade jag att jag kanske inte behövde fullt så många sport-bh'ar men behövde komplettera med lite T-shirts och lite "civila" kläder. Plus ett par grejer som fortfarande hänger på tork men de hinner jag plocka ner i morgon.

Jag hade absolut kunnat fixa alla möjliga grejer i morgon kväll. Men eftersom Joakim och jag får lite kort helg tillsammans då jag sticker redan lördag så kändes det viktigt att få undan så mycket som möjligt för att få en hyfsat lugn fredag kväll och lördag morgon. Sen är jag ju expert på att resestressa så alla sätt är bra för att försöka tygla den stressen lite!

Nu är det bara en fredag kvar med checklistor och överlämningar att bocka av, sen ska jag hem och packa ihop det sista i lugn och ro och lördag bär det av mot Portugal och en ensamvecka i solen - fast ensam är en aldrig på en träningsresa ändå, det är så lätt att träffa andra med samma intressen. Det var ett spontant beslut att boka en sista-minuten-plats men jag ser verkligen fram emot en veckas träning, sol (med lite tur) och tid för återhämtning! 

Inga kommentarer: