fredag 11 augusti 2017

Fredagsfeeling = backintervaller!

När jag kom hem efter jobbet i dag hade jag exakt noll lust att träna. Joakim yttrade önskemål om att åka till Ikea och köpa en pryl så vi petade i oss lite mellanmål och bestämde oss för Ikea-middag helt enkelt. Spättafilé med skagensås och potatis och så snabbade vi oss genom Ikea och plockade de grejer vi behövde. Varken doftljus eller servetter följde med hem den här gången, det går alltså att ta sig hem utan!

Vi åkte inom Ica också på väg hem och när vi kom ut till parkeringen började jag fundera på att springa en sväng - väl hemma när påsarna var uppackade var jag faktiskt rätt så löpsugen! Bestämde mig för att springa lite backintervaller, tog astmamedicin, drog upp favorit-tightsen ur tvättkorgen, knöt skorna och joggade bort till kossabacken. 5 x 40, 5 x 30, 5 x 20 sekunder i nästan ensamhet - två personer promenerade förbi men annars var det bara jag och gräshopporna. Inte ens korna var i närheten, de var väl på andra sidan skogen eller nåt....

Lätt och fin känsla hela passet och ren och skär löparglädje efter intervallerna så jag tassade hemåt i lugn och ro. Lyssnade på fåglarna och bara njöt av känslan medan halva stan var på Malmöfestivalens invigning och andra halvan visst satt hemma och grillade eller åt kräftor. Det var i alla fall väldigt, väldigt lugnt ute! Löparlycka i kubik på nåt vis, så himla glad över att jag tog mig ut i stället för att vara kvar inne :-)

Inga kommentarer: