måndag 9 mars 2015

Armar, axlar och hjärnspöken

Kontorsdag. Lunch med en av mina favoritleverantörer - jag hoppas att jag kan ge andra lika mycket energi som hon ger mig! Tillbaka till kontoret och sen vidare mot gymmet för pass 1 i mitt nya upplägg - axlar, armar, överkropp.

Ett pass som omedelbart konfronterade mig med mina hjärnspöken. För passet börjar med uppvärmnings/prehabövningar för axlar och rotatorcuff. Låga vikter, många repetitioner. Och jag vill bara skrika ut till hela gymmet att trots att jag just nu står och duttar med pyttevikter så lyfter jag faktiskt tungt också! Löjligt. Som om nån annan i gymmet bryr sig om vad jag sysslar med, dömer mig. Hjärnspöken. Tyst med er! 

Tungt pass totalt sett även om det börjar lätt - flera armhävningsvarianter. Det stämmer ju att man blir bra på det man tränar och visst märker jag att armhävningstekniken sitter bättre för att jag nöter och nöter olika varianter på övningen. Men skapligt trött blev jag i bröstmuskler och armar också! Och nej, jag älskar fortfarande inte smala armhävningar på Bosu... Sist ut i passet en ny variant på bicepscurl som jag inte riktigt vet om jag ska älska eller hata men jag utgår från att den är bra för mig när Madde har lagt in den i mitt träningspass! Hyfsat välpumpade delts och biceps efter passet i alla fall :-)

Cykeltur hem i härlig vårsol och en rejäl middag på det. Massa "måsten" i huvudet som jag tog mig i kragen och betade av - ni vet, packa och förbereda och plocka fram och fixa. Sen landa, ledig kväll. Skulle behöva yoga lite också, ett pass för fötter och vader tror jag att jag önskar mig i dag.

Inga kommentarer: