söndag 1 mars 2015

Rygg och mage. Det satt LÅNGT inne i dag alltså...

Dagens plan var att gå upp tidigt, skjutsa Joakim till simträningen och sen gå till gymmet och träna medan han simtränade. Det gick inte riktigt som tänkt - för när klockan ringde var jag så trött, så trött, och med tanke på att det ändå är söndag så bestämde jag mig för att somna om och jag sov en dryg timme till. Skönt! Men det innebar då att jag fick lägga om planerna för att få in träningspasset i dag. Tanken var att äta frukost och sen cykla till Friskis men när jag var redo att ge mig av formligen vräkte det ner blötsnö och så sugen var jag inte på att kämpa mig fram 4 km i äckelväder på cykeln.... Särskilt inte eftersom mina ben är allt annat än återhämtade efter fredagens benpass och jag fortfarande går som en halt anka som har skitit på sig!

Väntade alltså på att Joakim kom hem med bilen, åt en lättare lunch, upptäckte att jag hade glömt stänga av klockan efter fredagens pass och således hade loggat 41 timmars träning (!!!!), plockade ihop mina grejer och kom iväg nånstans efter tolv. Bestämde mig för att rulla iväg ner till Universitetsholmen för att kolla in hur det ser ut där på söndagar - jag har en masterplan om att ha PT-kunder på söndagar nämligen och då är det ju bra att veta hur träningsläget är. Ganska lugnt visade det sig, bra för mig!

Men givetvis var kabelmaskinen upptagen :-) Nåja, jag kan ju alltid kasta om ordningen så det gjorde jag och började med kabelrodden i stället för att sen gå vidare till latsdrag med dubbel kabel. Det var ganska smärtsamt att gå ner på knä, mina låååår! Fortsatte med mer plågsamheter i form av T-lyft på boll som nyper fint i alla småmuskler runt skulderbladen och är bra prehab för axlarna också. Och så stångrodd då - absolut ingen favorit men jag känner att den gör nytta och tvingar mig att jobba med rätt muskler.

Sen vände jag på steken och körde mage. Kabelcrunches på boll, russian twist med hantlar och indrag av boll. Den sista övningen var idiotiskt smärtsam för lårmusklerna! Ack, den träningsvärken. Och så ska jag träna benpasset igen på tisdag, jahapp.... Mycket skönt att få träningen gjord, det är jag riktigt nöjd med, fast det satt långt inne!

Inga kommentarer: