fredag 6 mars 2015

Klantfredag.

Jamen ärligt: Visst har alla andra också såna där dagar då man bara är klantig till max? I dag har jag lyckats med följande:
  • bjudit in en kollega till möte den 13 i stället för 18 mars
  • stjälpt en hel mugg hett tevatten över mig själv
  • glömt överdragskläder att åka hem från gymmet i
  • skurit mig i tummen med ett skivstångsclips (hur?)
  • hällt ut en hög ärtor i vasken när jag skulle hälla av kokvattnet

Men jag fick till ett bra träningspass åtminstone, trots blodig tumme! Rygg och mage på programmet i dag. Extra mycket kärlek till de där vansinniga T-lyften på boll i dag - alla fina småmuskler på baksidan av axlarna blir jättetrötta och väldigt pumpade fast jag ligger där och duttar med två tvåkiloshantlar. Magen fick sig också en rejäl omgång. Mycket nöjd med passet och på måndag är det dags för nytt upplägg som redan har landat i mailboxen och ska råpluggas under helgen.

Medan Joakim tränade klart raggade jag upp lite städattiraljer och gjorde i ordning lite i mitt nya PT-kontor. Det har inte fått så mycket kärlek i några månader och det syntes. Ska bara införskaffa några snygga affischer från Träningsevent att hänga på väggarna och så behöver jag handla lite andra småprylar - både praktiska och trevliga sådana. Det kommer bli kalasfint! Min snälla platschef har hängt upp lite affischer om att jag numera finns på anläggningen och har "öppen kväll" nästa torsdag, väldigt uppskattat :-)

Jag hade lite klädkris sen eftersom min jobbklänning fortfarane var fuktig efter te-olyckan och jag inte hade några överdragskläder. Det blev helt piffigt strumpbyxor under tightsen och en PT-tröja över linnet. Not my greatest fashion moment men det handlade mest om att ta sig från gymmet till bilen utan att frysa så jag brydde mig inte jättemycket! 

Väl hemma drog vi igång matlagningen - Linas Matkasse har bestämt veckans matsedel och i dag blev det "Fish'n'Chips" i form av ugnsstekt potatis, pankopanerad sejrygg, hemgjord remouladsås och gröna ärtor (ja, jag stjälpte inte ut alla i vasken, tur var väl det). Ett glas svalt vitt Soave-vin till det passade fint och nu firar vi fredag och helg på det här bygget!

Inga kommentarer: