fredag 20 mars 2015

Fullspäckad torsdag!

Så fullspäckad att jag inte prioriterade att blogga - det är fullspäckat :-)


Väckarklocka strax före klockan 6. Upp, på med springkläder, kontaktlinser, borsta tänderna, ner med grönt superpulver och 06.15 gav jag mig av på morgonjogg. En tung sådan - tunga ben efter benpass + tidig morgon + ingen frukost blir rätt brutalt! Jag befann mig i totalt ostressat läge och satte ingen press på mig själv, tog en gåpaus när jag behövde det och bara tuffade på. Ut längs cykelvägen, genom villaområdena, en runda i Gyllins trädgård, vidare längs ån och så tillbaka förbi radhusen och hem. Dryga 5 km i lugnt tempo.


Var hemma tio i sju, satte igång kaffebryggaren och vattenkokaren och gröten, åt frukost i lugn och ro, klappade katt, kramade sambo, duschade, fixade mig "kontorsmässig" och tog bilen till jobbet. Helt vanlig arbetsdag och så hem en vända. Dricka te, äta tidig middag, förbereda inför kvällen (lite nervöst!) och sen åka buss ner till gymmet med träningsväskan i högsta hugg. En kundkonsultation först och sen egen träning. Kände mig skakig inför konsultationen men det släppte givetvis så fort vi kom igång och jag glömde alldeles bort att jag hade varit nervös :-) Det var en trevlig kund som jag ser fram emot att träffa fler gånger!


Sen bytte jag om och kastade mig över mitt mage/ryggpass. Klant-jag hade glömt gummibandet hemma så det fick bli negativa chins i chinsställningen (inte min favorit eftersom greppen sitter lite för brett och är lite för tjocka för mina händer). Det går ändå. På sista setet vände jag handflatorna mot mig och njöt av att känna mig stark och se lite svällande biceps :-) Kalasbra för motivationen! Kämpade mig genom övriga övningar och försökte vara modig och lassa på lite till eller gå lite längre - till och med maghjulet funkade helt ok i dag fast det fortfarande inte är jubelbra men bättre än sist!


Dusch och så lite lugn och ro på kontoret med planering för nästa veckas kunder medan jag väntade på Joakim som skulle hämta upp mig på väg hem från sin simkurs. Hem och packa upp, packa i ordning inför dagen i dag, dricka te, skriva i Daily Greatness Journal och äta lite innan det var läggdags. Intensiv dag men effektiv!

Inga kommentarer: