torsdag 5 mars 2015

Leg day! Wohoo!

..eller så....kanske....

Benpass i dag. Lite ångestladdat. Valde att lägga arbetstimmarna på kontoret tidigt och stack till gymmet vid två för att beta av träningspasset innan vi skulle ha möte.

I dag haffade jag böjracket och satsade allt på frontböjen. 40 kg, tjohoo! Inte lätt, inte för fem öre, utan riktigt jobbigt de sista två repetitionerna i varje set. Yay! Jag har knäckt koden med frontböj, äntligen.

I dag gjorde jag övningarna i rätt ordning och det innebar att även marklyften blev bra - fast utan magnesium = sämre grepp så det blev 65 kg i åttorna fast jag egentligen klarar 70 utan problem. Ville inte riskera att tappa stången, det var mycket folk i gymmet...

Sista övningen i passet är de där nedrans utfallen på balansplatta som numera inte finns och måste ersättas av Bosu (tills jag har fixat en balansplatta till PT-kontoret). I dag bestämde jag mig för att det MÅSTE förihelvete gå att köra dem med hantlar och tog de små gulliga enkiloshantlarna som inte gör så mycket skada ifall jag tappar dem. Det gick faktiskt. Krampen i rumpa och lår var brutal men det gick!

Jag stretchade lite försiktigt (ska fylla på med Happy Hips strax), tog en lång välförtjänt dusch och laddade sen upp inför möte med en latte på Oatly iKaffe och en kardemummabulle. Mer om mötet i ett annat inlägg, nu ska jag yoga!

Inga kommentarer: