fredag 17 april 2015

Dags för fredagsmos!

Nä, det är inte en felskrivning. Jag är enormt fredagsmosig i dag ;-)

Fast det är okej. Det har varit en ganska intensiv vecka så jag respekterar och accepterar att jag är lite sliten och behöver vila och kanske sova lite extra för att orka med morgondagens bloggmässa!

Upp tidigt i morse och på gymmet strax för sju tillsammans med ett par andra tuffingar. Rygg och mage varvat med undanplock i gymmet. Jag vet inte vad det är med folk men deras kapacitet att plocka av och plocka undan efter sig är inte så himla hög! Nåja, jag körde "aktiv vila" där jag gick och flyttade bänkar och plockade viktskivor av skivstänger och kånkade 25-kilosviktskivor till rätt plats.

Mina negativa chins var halvdana i dag också. Jag kämpar verkligen med dem men jag har så svårt att hitta kontakten med ryggmusklerna utan gummiband. Men man blir ju bra på det man tränar :-) Tur att resten av passet bara består av favoritövningar, när jag har klarat av mina chins-försök ar det bara kul grejer kvar att göra!

Strax efter åtta lyckades jag vara på kontoret och kunde äta frukost med mina kollegor innan arbetsdagen tog vid. Besök av kollega från annan verksamhet genererade en välbehövlig utefika på eftermiddagen och lite snack om både jobbrelaterade och privata grejer. Mycket trevligt och jag uppskattar allt mer det här med att nätverka och byta erfarenheter vilket annars inte har varit min starka sida :-)

Cyklade hem via Maxi för att hämta ut paketet med nya skor. Salomon Fellraiser och Salomon Sense Mantra blev det den här gången. Sense Mantra är väldigt lätt och smidig, jag hoppas jag kommer trivas med den! Fellraiser känns ungefar som Speedcross och det är mina ganska trötta Speedcross som behöver ersättas. Som vanligt tog det ca 2 minuter från öppen skolåda till ockuperad skolåda... Katter är inte så jättekomplexa alltid :-)
Nu - chillaxdags. Bok, te, eventuellt lite glass, soffa, katter, sambo. Låta datorn och hjärnan vila. Trevlig helg!

Inga kommentarer: