tisdag 21 april 2015

Oväntat beröm och ett rejält benpass!

Tisdagen började helt fel :-) Jag brukar ju vara på gymmet på tisdag morgon men i dag skulle jag på frukostseminarium. Valde att åka buss till jobbet, lämna av träningsväskan och låna en av våra lånecyklar för att ta mig vidare till seminariet. Där fick jag det otippade omdömet "mycket stor erfarenhet på området" vilket var totalt oväntat eftersom jag tror att jag är en riktig rookie. Tydligen inte då om leverantören ifråga tycker att jag är enormt erfaren! Roligt. Kul också att prata med andra som jobbar inom samma område och få lite tips.

Sen var det kontorsdags och ungefär de vanliga uppgifterna som skulle lösas. Bara att göra alltså, inga konstigheter förutom en bisarr kontrovers där somliga fokuserar stenhårt på reglerna och jag tycker människor är viktigare. I en totalt meningslös fråga egentligen. Typisk energitjuv fast jag brydde mig inte så mycket - jag står för mitt beslut för jag tycker det var det som blev bäst för alla.

På eftermiddagen var det dags för gymmet. Först egenträning och sen en kund. Benpass på tur. Det är liksom lite hatkärlek på det upplägget! Det var för ovanlighetens skull helt knökfullt i gymmet en solig tisdag halv tre (varför?) och kamp om skivstänger och rack så jag fick skutta runt lite för att få ihop det. Det var rätt tydligt att det är lite mer tryck i kroppen på eftermiddagen än det brukar vara klockan sju på morgonen och frontböjen gick som en dans. Fläskade på lite mer på marklyften också och var allmänt ganska pepp på att köra tungt helt enkelt.

Sen hade jag 5 minuter på mig att hälla ner en proteinshake och tugga i mig en rawfoodbar innan kunden dök upp. Just det, byta tröja hann jag med också :-) Sen skuttade jag runt och instruerade och peppade och räknade reps och nötte teknik och tänkte inte alls på om jag var trött och sliten. När jag sen hade bytt om och var på väg till bussen trodde jag fortfarande att jag skulle hem och byta om snabbt för att sticka ner till Bulltofta och springa intervaller med B.A.B.Y.-gänget. Men sen skulle jag nerför trappan för att ta mig till busshållplatsen och benen vek sig som på ett nyfött giraff-föl :-D Nä, det där med intervaller var nog inte riktigt nån bra idé.... fick springa lite efter bussen och det gick sådär, skulle man kunna säga om man var lite vänlig!

Valde således att stanna hemma, äta mat, pyssla med lite admin, prata med Naprapat-Jimmy som har skickat en kund till mig. Och stöna varje gång jag behöver ta mig upp eller ner i trapporna för det är inte så jätteroligt just nu! Blir nog intressant i morgon tänker jag....

Inga kommentarer: