torsdag 16 april 2015

Landa på din matta

Efter en arbetsdag som började och slutade med PT-kunder och däremellan innehöll 6 timmar på kontoret cyklade jag hem i blåsvädret. (Seriöst, kan det inte sluta blåsa snart? Jag blir galen...) Kom hem, kramade Joakim, åt mat och funderade på vad jag skulle göra på träningsfronten.

Schemat var ganska öppet - "NMT eller lugnt distanspass eller vila" - och eftersom jag kastade in ett extra NMT-pass i måndags fanns det utrymme för en lugnare dag. Jag kände mig inte särskilt sugen på att springa i blåsten igen, däremot fanns det ett visst sug efter att få stretcha och andas. Rullade ut yogamattan och körde 30 minuter "Yoga for Runners" med Monika Björn. Utmanande men enormt skönt för höfter, ben och bröstrygg. Jag kände mig avspänd, lugn och genomstretchad efter passet - det var ett perfekt val i dag. Skönt att bara få landa på mattan och följa instruktioner!

I morgon blir det ett tidigt morgonpass i gymmet och sen kontorsjobb. Eventuellt en eftermiddagsjogg om jag känner för det men sannolikheten är stor att jag bara vill komma hem och fira fredag. Vi får se helt enkelt. Har även noterat att min dator börjar bli oändligt trött och slö så möjligen måste jag ägna lite tid åt att säkerställa en backuplösning och kolla på alternativ ifall den skulle bestämma sig för att lämna in för gott. Backup är alltid bra!

Inga kommentarer: