måndag 20 april 2015

Ja, då var det sån där måndag igen ja...

Trögstartat i morse men sen gick det av bara farten. Morgonpigg PT-kund på gymmet, hon fick jobba hårt men jag tror nog det var rätt roligt ändå. Sen var jag ordentligt vaken och tog mig an mitt eget överkroppspass. Oh halleluja morning glory och allt vad det heter, ÄNTLIGEN fick jag kläm på militärpressen. Starka stabila pressar, rätt rörelsebana, ingen svajighet, inget fusk. Bara rakt upp och ner. Yes! Det kan jag leva på länge. Fortfarande ingen favoritövning men nu gör jag den åtminstone bra och det är en förutsättning för att kunna öka! Som grädde på moset gick de där explosiva alternerande armhävningarna också riktigt skapligt i dag så jag var rätt nöjd när jag skuttade in och duschade och sen snabbade mig till kontoret.

Där var det tyst i dag - vi var bara 2 på plats och det var inte mycket folk i huset eller så kom de inte och bråkade med oss. Hursomhelst fick jag undan en hel del konstiga saker så det borde bli en bra jobbvecka. Som jag för övrigt bestämde mig för att korta ner lite genom att be om och få ledigt på fredag. Härligt med fyradagarsvecka :-)

Jobbet klart, byta om, cykla hem i vårsolen. Äta, skicka iväg träningsprogram till en kund och sen byta om och sticka ner till Bulltofta och ett gäng NMT'are. I dag fick de ett ganska tufft pass med stockar och en hel del råstyrka. Sedan nappade jag på Team Nordic Trails tanke om att fira deras medlem Torbjörn Gyllebring som i helgen vann den första tävlingen på distansen 200 miles = 32 mil. Sjukt långt... Tobbe vann förra årets Tjejmarathon och jag tyckte det var klockrent att fira med upplägget #32avallt - armhävningar, situps, knäböj, höftlyft och upphopp. Så hela gänget och jag med kastade oss över det som avslut på passet och sen körde vi givetvis ytterligare 32 upphopp tillsammans innan vi stretchade och gick hem för dagen!

Inga kommentarer: