måndag 27 april 2015

Det var den måndagen, ja!

Fullproppad måndag men resten av veckan är betydligt snällare.

Väckarklocka före halv sex. Rekord på distansen "bed to bike" på under 30 minuter :-D Det är ingen lång distans i meter men mentalt är den brutalt jobbig! Satt på cykeln före sex, klev in på gymmet strax före halv sju. Noterade nåt intressant: Mellan halv sju och sju är det bara tjejer på gymmet. Först efter sju trillar killarna in ;-) Jag drog igång mitt överkroppspass och hade bra flyt i dag, militärpressen satt lika fint som förra veckan och de där explosiva armhävningar är fortfarande asjobbiga men rätt roliga.

Sen hann jag med en proteinshake och en halv macka innan dagens första kund trillade in och jag betade av två PT-timmar, studsade in i duschen och cyklade sen till jobbet där jag hann äta andra halvan av mackan och slänga ner en havresmoothie medan jag drog igång datorn och påbörjade dagens kontorsjobb. Lönebokföringsvecka - sjukt osexigt men väldigt tacksamt!

Cyklade hem, åt mellanmål och konverserade Joakim som lagade middag... kände mig enormt hungrig men det fanns inte på kartan att jag skulle hinna äta "riktig" mat för jag hade ett NMT-pass att sköta. På med kläder och ryggsäck och iväg, alltså. Där väntade en extra födelsedagspresent :-) I NMT-ryggsäcken har vi en liten plastpåse som vi förvarar skåpnycklar och småsaker i under passet. Den är rätt sliten och har lite hål där en liten hänglåsnyckel skulle kunna trilla ut. Så i förra veckan kläckte jag ur mig att det vore ju himla bra om nån pysslig människa kunde sy en liten vaxdukspåse att ha de där småpryttlarna i. Och bingo - kamrat G nappade och hade sytt en fin liten svart påse med blixtlås och NMT broderat i fina orange bokstäver :-D Världsklass!

Det var en fin solig kväll och vi joggade hela vägen ut till kossabacken, tog bakvägen genom skogen upp och sen blev det backe varvat med styrkeövningar. Fast inte vilken backe som helst utan den korta branta pulkabacken. Hädanefter döpt till "dödarbacken" efter en facebook-kommentar. Sen körde vi "över-under" hela långa backen ner (jätteroligt att köra utför!) och diverse transportsätt sista biten "hem" innan 40 upphopp och stretch. Sen fick jag hjälp med logistiken inför söndagens Sydkustlopp (tacksam att vi är fler NMT'are som ska springa!) innan jag cyklade hem och stoppade i mig den där maten som lockade så innan passet. Otroligt gott :-)

Nu är det bara det sista kvar på dagen. Packa väskan till i morgon (ett träningspass, en PT-konsultation och ett löpinstruktörspass på kvällen men jag hinner hem emellan), skriva i Daily Greatness Journal och ta en dusch. Sen läggdags för att ladda till i morgon!

Inga kommentarer: