onsdag 1 april 2015

Ibland behöver man en vilodag...

Jag valde till exempel den här T-shirten i dag av en anledning....

Jag har så vansinnigt mycket träningsvärk så det är inte klokt. Träningsvärken efter måndagspasset började kännas nåt lite i går och i natt vaknade jag varje gång jag skulle vända på mig för att det gjorde ont nånstans :-D Har knappast haft nåt vackert rörelsemönster i dag och det lär ändå bli värre!

Nåväl, dagens motion blev cykelturen till och från jobb. Vi var uppe tidigt eftersom Joakim skulle springa till jobbet och det gav mig lite extratid så jag passade på att kasta in ett yogapass för ländryggen innan jag cyklade iväg till jobbet. I motvind. Helt sjuk motvind. Mumma för trötta ben... eller inte ;-)

Några minuter sent sladdade jag in på kontoret efter att ha tagit en snabbdusch och fixat fasaden och sen blev det kontorsjobb. Lite problematiskt när det gör ont att sitta på stolen så det blev mycket stående jobb i dag! Tur att vi har höj- och sänkbara bord...

Vidare mot Universitetsholmen för veckomöte med PT-kollegorna och en snabb avstämning om framtida planer. Mycket på gång, det kan bli rätt kul om vi får till saker som vi har tänkt oss! Och så har jag äntligen "homestylat" mitt PT-kontor med fina affischer från Träningsevent. Supernöjd!
Pepp till mig och pepp till mina kunder. Plus att det blev jäkligt snyggt! Eftersom det är officiell vilodag i dag så tränade jag inte utan cyklade hem i medvind (7 minuter snabbare än i morse, helt sjukt!) och lagade mat. Har pysslat med lite PT-administration och chillar nu framför dubbla finaler - först Sveriges Mästerkock och sen Biggest Loser. I morgon - kort jobbdag och sen påskledighet. Tjohoo!

Inga kommentarer: