onsdag 8 april 2015

Just dance!

I dag har jag dansat med lätta steg genom livet - sån skillnad från gårdagens ångest. Att jag aldrig lär mig att jag bara kan hantera tandläkartider på morgonen så jag inte behöver må dåligt så länge... nåväl, nu försöker jag komma ihåg det i alla fall!

Snodde bilen, kom tidigt till jobb, jobbade undan en hel del, gick på budgetmöte, ställde in dagens PT-möte pga brist på deltagare (när vi bara är tre så behöver vi liksom vara alla för att det ska bli ett möte), stämde av grejer med chefen, jobbade klart, åkte hem. Så. Andas, dricka te, kramas.

Joakim stack ut på ett intervallpass och jag lagade mat - krämig kycklingpasta som var precis lika god som den såg ut när jag såg den lagas på TV häromdagen. Tittade på Svett & Etikett, planerade kvällens NMT-pass, och medan jag började göra mig i ordning för instruktörsjobbet kom Joakim hem och var sådär härligt endorfinlycklig och högljudd som man bara blir av tuffa intervaller. Jag blev lite lätt avundsjuk så det kan hända att morgondagens distanspass blir ett intervallpass bara för att jag kan :-D

Det var en fantastisk vårkväll på Bulltofta där 10 glada NMT'are mötte upp för ett träningspass. Lyxigt med många deltagare OCH jämna par, det är inte vardagsmat under vinterhalvåret precis! Vi sprang i skogen och kramade träd och sånt, ut till kossabacken för lite backlöpning och diverse transporter upp i backen. Cirkelfys på högsta toppen, löpning ner i brant backe, baklängeslöpning och en massa varianter på jägarmarsch för att hinna hem i tid. Superskönt pass, bra stämning, massor med vårskrik och positiv energi!

Kom hem och kände mig sådär "lätt i sinnet" och nöjd med dagen. Hittade en perfekt mogen avocado som landade på en skiva grovt rågbröd och blev kvällsmacka till kvällsteet. "Ska bara" plocka ihop grejer till i morgon, sen är det nog läggdags - eller förresten, jag borde nog duscha också tror jag. Ingen träning på gymmet i morgon men en rolig konsultation har jag att se fram emot! Och så nåt intervallpass. Kanske backintervaller igen för att de var så roliga förra veckan :-)

Inga kommentarer: