onsdag 11 januari 2017

Det börjar likna vardag.

Efter två ganska tuffa dagar börjar jag landa i "min" vardag igen. Inte längre så hispig över att vara ensam hemma, inte så bekymrad över hur jag ska hinna med allting utan landar i att jag hinner det jag hinner och resten får vänta.

I dag var dock lite klurigare eftersom det var stormvarning och mycket nederbörd av olika slag på väg. Således gick jag upp, duschade, fixade frukost och traskade sen iväg till expressbussen för att ta mig in till stan. Blev tvungen att kliva av på Centralen för att fylla på busskortet för att kunna komma hem så det blev en extra promenad därifrån till kontoret. Det blåste så mycket så öronen höll på att flyga av ;-)

Jag var tvungen att vara tidigt på kontoret på grund av ett tidigt telefonmöte, så det var jag såklart. Jobbade på medan vinden ven, himlen blev svart och det vräkte ner blötsnö. Jag var faktiskt ganska glad över att inte cykla hem i slasket som blev kvar, det var halt som såpa. Däremot blev skor och strumpor genomblöta på nolltid så jag brydde mig inte om att byta buss utan åkte med till expressbussens slutstation och traskade hem därifrån. Det hade ändå slutat regna, skorna blev inte torrare och jag svängde in på gatan hemma samtidigt som bussen jag skulle åkt med kom förbi!

Torra kläder, ryggsäck på, marsch iväg ner mot Bulltofta - cykelvägarna var inte roliga och springa var inte heller en bra idé (naprapat-Jimmy säger att jag inte får kasa runt ju) så det blev en promenad med tom ryggsäck. PT-kund inomhus och tack för det en sån här dag, sen på med ytterplaggen igen och en sväng inom affären för att handla nödvändigheter (kvarg, tepåsar, nötter) innan jag vandrade hem igen och var hemma strax före sex precis enligt plan. Eller - egentligen hade jag tänkt springa backintervaller men det var liksom inte läge för det eftersom aktuella backar var glashala och livsfarliga. Jag hinner väl med det passet senare i veckan!

Värma mat (färsbiff och ratatouille), packa väskan, yoga med väldigt entusiastiska katter, plocka undan i köket, landa i soffan med temuggen och Sveriges Mästerkock. Ja! Inte världens bästa träningsdag i dag alltså men i morgon och fredag blir det andra bullar så det reder sig nog.

Inga kommentarer: