måndag 16 januari 2017

Trög måndag.

Puh. Det var med nöd och näppe som det gick att ta sig ur sängen i morse och upp och iväg. Kallt ute var det också, sju minusgrader är inte nådigt för cyklister men jag var väl förberedd. Bestämde dock på väg till gymmet att i dag ska jag inte köra tungt utan lite mer med prehab-fokus - för jag kände i hela kroppen att några tunga frivändningar kommer vi inte orka med här.

Således var jag snäll mot mig själv och körde två varianter latsdrag, kabelrodd, pulldowns, L-Y-T, dyngbaggen, bollindrag och knä till armbåge på bosu. Relativt enkelt. Fokus på bra kontakt och trötta muskler utan att göra något riktigt slitsamt. Så kan man också behöva göra ibland när man är lite sliten! Frivändningarna får jag ta igen nån annan gång helt enkelt....

Sen duschade jag och fortsatte till jobbet. Och jobbade och åt lunch och jobbade och gick på möte utanför huset. Som enligt min kalender skulle sluta kl. 16 men enligt arrangören tydligen kl. 17. Så när jag gjorde min veckoplanering tänkte jag att jag skulle vara hemma kl. 17 och ha gott om tid att laga mat. I stället cyklade jag från jobbet kl. 17.20, vrålhungrig, kastade mig över matlagningen så fort jag kom innanför dörren och åt 18.45. Det var välbehövligt men om jag hade vetat om att det skulle bli så sent hade jag lagat maten i går kväll!

Men annars var jag tacksam för att jag inte hade några andra stora planer för kvällen för orken fattas i dag. Vet inte om det beror på dålig nattsömn eller lång arbetsdag eller både och men trött är jag i alla fall. Och det är okej. Alldeles strax ska jag fixa i ordning de sista småsakerna och sen ska jag lägga mig och sooooova... Gonatt! 

Inga kommentarer: