lördag 28 januari 2017

En solig lördag

Befinner mig fortfarande i en krigszon mellan två försäkringsbolag i anledning av vattenläckan men under eftermiddagen kom jag på att det egentligen är ett jävla i-landsproblem och att jag faktiskt kan sluta tjura över det och hitta på nåt roligare. Så. Då var det färdigdiskuterat just nu.

Vi gick upp i morse, åt frukost och joggade mot Bulltofta där Joakim skulle instruera NMT och jag skulle delta. Jag kopplade bort hjärnan och bara körde. Jag vet att vi sprang en hel massa (jag hade nästan 5 km på klockan efter passet), att vi körde en hel del parövningar i "treor" där en sprang och två gjorde en övning, och att vi höll på och släpade varandra i lite olika konstellationer. Det var nån frostgrad, knallblå himmel och fantastisk vintersol och alldeles utmärkt njutbart. Något sega ben när jag sprang hem sen....

Jag valde att skippa bootcampens intervallpass för att inte slita ut benen till i morgon och så kör jag nog det passet senare i veckan där utrymme finns. Hellre ett kvalitativt långpass i morgon!

I stället blev det dusch, lunch och en vända till affären där vi absolut inte var de enda...det bara kryllade av folk! Bunkrat för i kväll och för morgondagen plus en del matlådor till de som behöver det.

Sen blev det inte så mycket mer utan vi har hållit helg och tagit det lugnt. Lagat god mat, druckit vin till, njuter av Gladiatorerna och lite efterrätt. Det räcker så.

Inga kommentarer: