fredag 15 februari 2013

Alltid hungrig!

I dag kan jag tydligen äta hur mycket som helst.

Vaknade vrålhungrig i morse och åt min gröt pimpad med kokosolja och jordnötssmör. Cyklade till jobbet och åt frukost med kollegorna - tre rejäla surdegsmackor med ost, goda skinkor, avokado, en näve nötter, juice.. Vi var klara med frukosten klockan nio.

Halv tolv var det lunchdags och jag kände mig helt utsvulten igen. Biff á la Lindström, gräddig rotfruktsgratäng, salladstallrik, morotskaka. Strax efter 13 styrde jag cykeln hemåt och då var jag hungrig igen! Nöjde mig med en chokladbit innan jag tog tag i lite städning och undanplock, men nu misstänker jag att det är dags för ett mellanmål igen om jag ska klara mig till middagen. Kan inte riktigt förklara varför jag är så hungrig men det är jag - så jag äter.

Oxfilé och béarnaise står på kvällens meny - och jag tror jag ska bege mig ut i köket och röra ihop en chokladmousse till efterrätt. Gott. Hade egentligen tänkt att jag skulle springa en runda men det känns som om veckans träning har tagit ut sin rätt och det är okej. Jag har redan avverkat 72 km på cykel och 8 km springandes på 5 dagar, dessutom 3 NMT-pass och 2 styrkepass. Lär inte gå under av att hoppa över dagens löpning....

Inga kommentarer: