tisdag 12 februari 2013

Tisdagsdubbel - och dagens mat

I dag blev det minsann dubbelpass igen. Började dagen med att cykla till gymmet och avslutade med ett NMT-pass!

Det är lite av "sista veckan med gänget" i gymmet denna vecka, för jag ska få nytt träningsupplägg nästa vecka. Så jag försöker få till ett bra avslut! I dag var det benpass och det flöt på riktigt fint. Satte mina 65 kg i marklyft, 45 kg i utfall (wohoo!) och 60 kg i benböj. Baksida lår, check, och så magcirkeln som vid det här laget känns helt överkomligt. 1½ minut i planka är numera helt okej.

Dusch, fix, jobbet. Mentalt fokus framåt mot att orka med ett NMT-pass, äta bra, fylla på vattenglaset!

Kastade mig på cykeln, hem, mellanmål, byta kläder, packa väskan, andas! och sitta 10 minuter i fåtöljen med en bok innan vi åkte iväg.

Det var Daniel som hade passet i dag och han hade ett liknande upplägg som i går. Vi fick springa en runda själva i snön, upp och ner för lite backar, innan vi hade gemensam uppvärmning med björngång, kräftgång, jämfotahopp och sånt. Sen delades vi in i par för dagens team-WOD.

Cash in: 5 varv skottkärra med jogging tillbaka
4 omgångar av 5 varv björngång, 15 hand-release pushups, 20 burpee boxjumps, 30 grasshoppers
Cash out: 50 burpees

Jag var tacksam för att vi slapp wallclimbers i dag, jag gillar hand-release pushups skarpt och burpee boxjumps är fortfarande döden. Teamade upp med Lotta i dag och vi körde hårt - blev färdiga som andra gäng. Jag fick nöjet att vara starkast i skottkärran och björngången vilket jag inte brukar vara. Armar och axlar protesterade något lite efter gårdagens pass men inte värre än att det gick att ta sig igenom. Och benen har inte hunnit bli trötta efter morgonpasset än ;-)

När alla gäng var färdiga hade vi kört i en knapp halvtimme men träningstiden var nästan slut. Så vi joggade tillbaka och körde 30 upphopp som avslut.

Dagens matintag:
Frukost 1 - gröt av lika delar havregryn och müsli + torkade tranbär, kokosolja och jordnötssmör.
Frukost 2 efter träning - kesella med vispgrädde och kanel toppad med blåbär och rostad mandel, liten caffelatte.
Lunch - pyttipanna med 3 stekta ägg, inlagda rödbetor, blandad sallad, lingondricka.
Mellanmål före träning: ½ burk tonfisk, ½ kokt ägg, 1½ msk chilimajonnäs, en fruktkuse med brieost. Te och vatten. En näve nötter och en ruta mörk choklad.
Efter träning: Proteinpulvershake
Middag (runt kl. 20) - fläskkotlett, ugnsrostade rotsaker, gräddsås.
Kvällsmål: Apelsin, te, chokladbit

Nu ska jag slöa och läsa ikapp lite bloggar innan det är läggdags...

Inga kommentarer: