lördag 7 december 2013

Hej vinter - och hejdå, vinter!

Vintern hade gjort sitt intåg i morse till min odelade förtjusning. Jag älskar snö och frost och krispig luft och vackert vitt som yr i luften. Fast jag är lika odelat förtjust över att vi lämnar vintern i morgon.

Jag ska åka till Kanarieöarna - till Playitas, på Fuerteventura. En vacker vulkanö som just nu erbjuder 16-20 graders värme. Perfekt för utomhusträning, inte för kallt och inte för varmt. Åh, att springa i bara linne och tights, att morgonyoga ute i soluppgången och att sitta på balkongen med en kall öl efter dagens träning. Att sova tills man tycker att det räcker och njuta av rikliga frukostbuffeer, att äta tapas på stranden och en glass när det behövs!

Jag längtar och jag behöver det. I går lyckades jag avsluta jobbet på ett vettigt sätt och förbereda för mina kollegor som håller koll nästa vecka. Jag hoppas det gick bra för mina kollegor som hade julfest, och att restaurangen inte blev översvämmad - och att alla kom hem efteråt, för det såg ruggigt ut med högt vatten mest överallt! I dag har vi handlat och fixat och packat. Allt är förberett för katt- och husvakterna, väskorna är i princip packade, sängarna renbäddade (det är så skönt att komma hem till rena lakan) och jag tror vi har rätt bra koll.

Det enda jag INTE har koll på är veckans träningspass. Måste ladda ner schemat eller nåt så kan jag sitta på planet och planera. Väskan är i alla fall packad med träningskläder i mängder och lite civila kläder ifall det skulle behövas! Och så ska jag skriva en hemtenta nästa helg (det hinns väl med, eller så får jag satsa på omtentan om det skulle gå åt pipsvängen) så jag har faktiskt med mig fysiologiboken i handbagaget. Tillsammans med träningsdagboken, iPodden och lite lättare litteratur till flygresan.

Vi hörs - jag skickar en hälsning från solen. När jag hinner :-)

2 kommentarer:

Nellie - the Flying Hippo sa...

Det låter alldeles underbart!

Christina sa...

Hoppas ni får en härlig vecka och att vi ses utvilade och pigga i januari!