fredag 20 december 2013

Julledighet? Not so much..

Eller, inte än i alla fall. Samtliga kollegor ville vara lediga på måndag och avdelningen måste vara bemannad för ordningens skull. Jag har ju precis haft semester och dessutom hade jag långledigt förra julen när vi flyttade - så jag tog måndagen rätt så frivilligt.

Den här veckan har varit helt sanslös. I dag hade jag tänkt gå vid 13, men det blev två timmar senare innan jag kunde packa ihop mig och dra iväg. I gengäld är jag rätt så klar med allt som är livsviktigt och behöver bara lägga en halvtimme på bokföringen i mellandagarna för att peta in allt i systemet som inte öppnar förrän det är dags. Good enough, det gick inte att lösa på nåt annat sätt i år.

Jag hade planer på att fixa lite hemliga julhemlisar efter jobb men ångrade mig nästan när det blev senare än tänkt. Fast jag tänkte ett varv till och kom på att det nog är mera folk på stan på måndag ändå så det var lika bra att klara av de sista missionerna i dag!

På måndag ska jag beta av de sista pusselbitarna i lugn och ro. Först väntar en helg med NMT-tomtepass och ett styrkepass och så ska jag göra färdigt och lämna in mitt projektarbete, förhoppningsvis redan i morgon - det vore skönt att bli klar och jag tror inte det tar så lång tid.

Sen ledighet - tid för egenträning, julfirande, intromöte med mitt nya projekt B.A.B.Y. Runner's Team, nyårsbubbel och en hel veckas ledigt EFTER nyår vilket nästan är den största bonusen. Det blir kalas. Om vi nu skulle kunna få lite riktig vinter också skulle jag bli ännu gladare!

Inga kommentarer: