söndag 29 december 2013

Söndag. Nollsjunollnoll. Solo i gymmet.

Jag ville gå upp tidigt i dag och träna innan mitt inbokade frukostmöte klockan nio. Jag VILLE verkligen - jag analyserade länge och väl om det var nåt lurt på gång med botgöring eller bestraffning av mig själv för en sen och onyttig kväll och en dag utan träning efteråt, men nej. Jag var helt enkelt sugen. Visst, det hade varit skönare att kliva in på gymmet klockan åtta, men jag hade hela bygget för mig själv i en och en halv timme och det var värsta lyxen kan jag meddela!

Gårdagen präglades av fredagens utsvävningar. Intag av en hel flaska champagne + läggdags på fel sida midnatt = jag är heeelt slut dagen efter. Jag fungerade verkligen inte som en människa i går och gick och la mig vid nio. Så jag var ganska vaken när klockan ringde i morse och efter en lättare frukost cyklade jag in till gymmet på Värnhem.





Och där var jag solokvist. Jag och böjracket <3

Knäböj, bänkpress, pullups var dagens meny. Började med knäböj och lastade fint upp till 77½ kg där jag bankade av fem set. Sen bänkpress och dags för en premiär - mitt första FAIL i bänken! Jag hade 47½ kg på stången och hade kört två treor med den vikten redan utan problem, men i tredje repetionen i tredje setet sket det sig kan man säga. Stången kom INTE upp. Jahapp, det var ju bara att spänna bålen ordentligt och rulla ner stången till höfterna, resa på sig och lyfta tillbaka stången på plats. Efter det körde jag två fina treor till utan problem så jag undrar faktiskt vad som hände. Jag kanske tappade fokus eller nåt!

Pullups var dagens sista och jag körde tre set negativa och två med gummibandet innan jag gav mig för dagen och gick in och duschade. Sen mötte jag upp Nellie för att prata om B.A.B.Y. Runners Team Malmö och det blir ett roligt projekt! Vi ska bara spika lite grejer, sen kommer det mer info på facebooksidan - gå med i gruppen om du vill vara säker på att inte missa nåt :-)

Inga kommentarer: