tisdag 23 oktober 2012

En sån där morgon...

Det var en sån där morgon på gymmet, ni vet. En sån där skorna skaver lite, träningshandskarna är obekväma och alla övningar känns extra tunga. Där alla andra på gymmet är kroniskt i vägen, musiken dålig och vattnet smakar plast. En sån där morgon. Fast jag körde hela mitt pass ändå inklusive kickups och wallclimbers (som för övrigt var riktigt jävla risiga i dag men jag var helt SLUT i axlarna). Sen när jag skulle stretcha var gymmet befolkat av ett helt gäng gymnasietjejer så nä, det blev ingen stretch i dag. Det var inte så rofyllt om man säger så....

Tog en runda förbi Redfellas på väg tillbaka till kontoret och laddade upp med smoothie och juice, väl medveten om att de första två timmarna vid skrivbordet skulle spenderas med en telefonkonferens = slå av mikrofonen och möjlighet att äta mellanmål medan man lyssnar.

Efter avslutat kontorsjobb (och team-möte och lite andra roligheter) susade jag ut till nya Emporia där jag var bjuden på VIP-förhandsinvigning. Häftigt köpcenter, absolut, och många roliga ställen att handla på. Men lite väl mycket folk (konstigt nog) så jag drog hem och lagade mat i stället!

1 kommentar:

Suzan sa...

Smart med telefonkonferens så man kan slurpa i sig gott medan andra pratar =)