måndag 8 oktober 2012

NMT - grisigare än på länge!

I dag var det dags för ett Daniel-pass och det vet man ju sen tidigare att det ofta blir lite grisigt. Och det var väl på tiden med ett grisigt pass efter ett antal gånger då jag bara borstat bort lite torrt gräs från tightsen och sen har kunnat använda dem igen ;-)

25 st var vi i dag, härligt gäng! Vi gick och joggade, "plockade bär" från marken m.m. först. Sen fortsatte vi värma upp med diverse kryp- och gångvarianter - kålmasken, ankgång, alligator walk, "räkan" och sånt. Joggade vidare, vände in i skogen och sen var det dags att köra parvis. Ena partnern ålade medan den andre gjorde tio upphopp, sprang ikapp "ålaren" och så bytte vi av. En liten styrketävling följde - 3 varv om 10 armhävningar där man lägger hela bröstet i marken och släpper med händerna, 10 situps med händerna i fjärilsposition, 10 benböj med hopp. Vinnaren av tävlingen fick säga sin absoluta hatövning som vi andra sen fick göra - det blev baklänges krabbgång och det var ju för all del inte så hemskt. Sen tävlade vi i ålning, tre lag som formade långa ormar där vi höll varandras vrister och ålade tills siste man kom förbi Daniel. Det var då man blev lerig på riktigt!

Vidare två och två, vi turades om att bära varandra. Här fick vi ett litet krisläge med lite illamående och lite kramp, vi andra fick vänta i jägarvila. Fortsatte i jägarmarsch en bra sträcka, riktigt roligt med långspurt förbi 11 andra par ju :-) Och så var det dags för ytterligare lite styrkeövningar, pyramid från 1-10 med samma pushups som tidigare, sen nedräkning med "swinging tripod" från 10 till 1. Löpning i fri fart tillbaka till starten, kompisformation, 41 upphopp och lite stretch. Klart!

Jag har sköljt ur mina tights i en evighet ungefär och rena är de inte. Men renare i alla fall :-D

Inga kommentarer: