torsdag 18 oktober 2012

Utefys - Tacfit

Efter gårdagens ridlektion blev det bums i säng och därför inget blogginlägg.

Dagens motion blev transportcykling till och från jobbet (i härligt väder!) och eftersom vi hade en tvätt-tid att passa blev det utefys på gräsmattan i kväll. Efter lite uppvärmning plågade Joakim mig igenom Israeli Forces Tacfit Challenge (4 repetitioner av varje, 20 minuter). Det är tekniskt svårt, skitjobbigt, och sätter man mobilen på att räkna intervallerna vet man inte ens hur långt man har kommit på 20 minuter. Men det var grymt effektiv träning på 20 minuter också - helt utan redskap. Så där låg vi i mörkret och plågade oss medan någon kille från området flög med en lysande fjärrstyrd grej (ufo? helikopter? nåt annat?) runt gräsplan och över våra huvuden. Entertainment FTW :-)

Inkl uppvärmning och nedvarvning tog passet runt 35 minuter vilket var jäkligt effektiv. En snabb dusch och sen var det dags att hämta upp den sista torra tvätten. Rena träningskläder, tjoho! 

I morgon blir det nog mest träning av balanssystemet eftersom jag ska gå på Tivoli och min syster har annonserat att VI ska åka ALLA roliga grejer. Mhm. Vi får väl se hur det blir med det.

Inga kommentarer: