söndag 27 januari 2013

Söndagsrunda "hemmavid"

Dagens plan var egentligen att åka till Skrylle och springa Skryllerundan i snö. Men det började töa tidigare än planerat och det kändes inte så roligt att klafsa runt 15 km så vi bestämde oss för att ta en runda på 12-13 km och börja springa direkt utan för dörren i stället för att åka iväg. Jag hade tänkt ut en slinga som jag uppskattade till ungefär rätt distans och Endomondo mätte den till 12,74 km så det tyckte jag var rätt bra tänkt!

Vi tog sovmorgon efter gårdagens biobesök och kom inte iväg förrän nånstans efter halv elva. Fast det var ingen större brådska så det gjorde inte så mycket. Vi började springa längs cykelvägen, sen en runda genom villaområdet, ut genom Gyllins trädgård, mera villaområde, sen ett varv på 5 km-slingan på Bulltofta och sen en lite längre väg hemåt. En timme och 22 minuter tog det, ganska bekvämt tempo runt 6:25. Lite nysnö men temperatur strax över nollan så det töade något.

Efter avklarad runda var det enkelt att fixa te och kaffe hemma och ta ett litet mellanmål innan en varm dusch och en lunch. Eftermiddagen har jag sen spenderat med att packa och flytta böcker från mitt gamla hem till mitt nya hem. Arbetsamt, bitvis jobbigt, men skönt att ha ännu en pusselbit på plats.

Inga kommentarer: