torsdag 24 januari 2013

Tillbaka i gymmet

I tisdags var det ju no-go på träning men i morse var jag tillbaka i gymmet för ett benpass. Gårdagens NMT-pass hade inget särskilt fysiskt fokus så kroppen kändes ganska pigg.

Och visst, benpasset är tungt, men det kändes ändå stabilt. Marklyft - samma vikt. Utfall - ökade med 2½ kg bara för sakens skull. Benböj var dagens fokus, ökning till 60 kg i dag. Fixat! Sen körde jag lite självplågeri för baksida lår med pilatesbollen och så PT-Malous onda magcirkel. Blev en del planka i går också så det var inte helt lätt, men snart ska jag ju maxa i plankan så det gäller att ligga i!

Upptäckte när jag duschat efter passet att jag inte hade lyckats flytta tillbaka deodoranten till träningsväskan och det kändes lagom fräscht att gå till jobbet utan. Tur att det ligger ett apotek bara nån minut från gymmet! Och så hade mitt favorit-frukostlangarställe stängt pga utbildning så jag fick leta upp frukost nån annan stans vilket resulterade i att jag svängde in i absolut sista sekund innan ett förmiddagsmöte :-D Effektivitet FTW!

4 veckor till, sen är det dags för nya program och nya utmaningar! Borde kanske förvarna PT-Malou...

3 kommentarer:

Suzan sa...

Härligt att vara tillbaka!

Pernille sa...

Yeah - två veckor utan styrketräning är egentligen ett ofog när jag försöker lägga på mig muskler ju....

Anonym sa...

Jag är redo:) Malou