lördag 15 juni 2013

Före-loppet-nervositet...

Dags för Malmömilen i dag - start 15.00. Jag har sovit som en liten gris i natt (gårdagen blev ganska utmattande med bl a en begravning på schemat...) och när Joakim gick upp i morse för att åka och äta frukost med grabbarna somnade jag om och vaknade inte förrän han väckte mig när han kom hem igen. Det kanske behövdes, vad vet jag?

Jag har lyckats äta frukost utan att tänka på vad dagen skulle innehålla men nu har det klassiska illamåendet före ett lopp slagit till. Lite huvudvärk, rosslig i halsen, "är jag inte lite snuvig också" och magen bråkar. Precis som det brukar vara alltså och jag lägger ingen större vikt vid symptomen. De går över!

Somrigt och fint ute och jag ska börja dricka vatten så att jag har fyllt på vätskedepåerna. Joakim som var betydligt mer energisk än jag har tagit kameran över axeln och åkt till Ribban för att fota NMT-kamraterna som kör Navy Seal-pass i sand och vatten. Jag var .... inte riktigt redo för att ge mig ut just då kan man säga. Men snart ska jag plocka ihop mig och fixa nån slags kycklinggryta så att vi får i oss lunch innan loppet i alla fall.

Oklart om det blir nytt PB. Vi får se vad kroppen är med på i dag helt enkelt!

Inga kommentarer: