torsdag 20 juni 2013

Long, strong, calm and centered..

Avslutade arbetsdagen med att gå på Body Balance och det var rätt välbehövligt efter en intensiv dag. Så jo, visst blev jag "long, strong, calm and centered" allt!

Gick upp tidigt i morse för att hinna med ett gympass innan jobbet. I går kväll hade jag optimistiskt plockat fram korta cykelbyxor m.m. så döm om min förvåning när det formligen ÖSREGNADE när väckarklockan ringde! Inte "skulle" det regna heller enligt nån av väderprognoserna men det regnade på. Inte mycket att göra åt annat än att dra på sig långtights och regnjacka och packa ner sommargrejerna i väskan för det skulle bli ordentligt varmt senare.

Framme vid gymmet strax efter sju, hängde av mig blöta kläder, tog på mig torra som jag sedan svettades ner till plaskblöta igen. Lönt att byta om? Knappast :-D Fast det kändes lite skönare! Uppvärmning, bänkpress, chins och pullups med gummiband, enbens-axelpress, renegade row. Sen superseten - rygg/magläge på boll 5 varv. Sist men inte minst 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 av burpees och atomic situps. 12 sekunder snabbare än senast, tjohoo! (Ja, jag vet att det egentligen inte spelar nån roll hur lång tid det tar men det är lite roligt att hålla koll ändå.....)

Sen rann svetten i vackra rännilar över ansiktet. If you still look cute at the end of your workout, you didn't train hard enough....



En svalkande dusch senare och jag begav mig till jobbet där jag hann befinna mig i exakt 2 minuter innan jag blev haffad och inkastad på ett möte, hann precis tillbaka till mitt kontor innan jag blev haffad till ett annat ad hoc-möte och sen hade jag en kvart på mig att ladda telefonen och äta andrafrukost innan jag skulle sitta i telefonkonferens. Sen var det fullt ös hela dagen och strax efter fyra bytte jag om och gav mig av till gymmet. 8-9 deltagare på Body Balance var rena lyxen, det var riktigt härligt att få jobba rörlighet och stretcha. För att inte tala om avslappningen efter passet som lugnade ner hjärnan.

Lyxade till det med att hämta sushi på vägen hem och efter att jag hade ätit och plockat upp ungefär en miljon blöta kläder ur väskan packade vi ihop oss och susade ner till Ribban för ett snabbt kvällsdopp. Väldigt skönt fast jag var världens mesigaste badkruka och det tog en evighet innan jag bestämde mig för att jag faktiskt skulle bada.

Ledig dag i morgon - vi har stora planer. Få se vad det blir av det - men blir det som tänkt blir det riktigt roligt!

Inga kommentarer: