söndag 23 juni 2013

Planerar en träningsvecka...

I dag blev det inte mycket av med träning heller. Jag hade tänkt att jag kanske skulle springa intervaller men kände mig omotiverad och tung i benen efter fredagspasset. Sen funderade jag på att sticka till gymmet och köra dubbelpass Body Combat + Fighter Fitness som på den gamla goda tiden men insåg nånstans att njae - egentligen ville jag bara träna för att det kändes som om jag "borde". Som om det var fel att ta två vilodagar efter ett femtimmarspass. Så jag bestämde mig för att låta bli och ställde mig och skurade duschkabinen i stället vilket var rätt välbehövligt!

Försöker få lite ordning på kommande träningsvecka som blir en sån där lite flexibel happy-go-lucky-variant. Måndag = NMT. Tisdag ska jag försöka knö in ett benpass på gymmet men det är lite oklart hur jobbkalendern ser ut just nu vilket innebär att jag får tänka lite flexibelt. Jag tror mig veta att jag har ett morgonmöte och ett eftermiddagsmöte plus att vi har medarbetarmöte och "sommarmingel" som avslut på dagen. Dvs det borde gå att klämma in en sväng till gymmet nånstans under dagen.

Onsdag är också en flexibel dag. Tekniskt sett är det NMT-kväll men S kommer till Malmö och om hon vill ha middagssällskap på kvällen är jag pigg på god mat och trevligt sällskap! Skulle det alltså bli så att jag har en middagsdejt tänkte jag byta ut NMT mot ett intervallpass på hemmaplan i stället. Det hinner jag gott och väl med mellan jobb och middag.

Torsdag ser ut som en helt vanlig dag vilket innebär att jag inte behöver vara på kontoret förrän 10 och kan köra mitt morgonpass precis som jag brukar. Skönt :-) Det är ingen hemlighet att jag gillar fasta rutiner! Fredag tänkte jag göra mitt yttersta för att köra ett löp-pass av nåt slag (tröskel eller kort distans om jag har kört intervaller på onsdagen, annars intervallpass), lördag = NMT och söndag är det högprioriterat att springa ett förmiddagslångpass eftersom jag flyger till Tyskland på tjänsteresa på eftermiddagen.

Veckan bjuder också på matkasse från ny leverantör, månadsbokslut och början på semestersäsongen vilket innebär lugnare trafik och lugnare på jobbet. Inte helt fel alltså.

Inga kommentarer: