tisdag 4 juni 2013

Om jag fick bestämma...

...så skulle jag vilja ha en lite mindre känslig mat- och sovklocka. För det här är rent löjligt. Sen läggning lördag natt, 5 timmars halvrisig sömn, zombie hela söndag inkl. 2 timmars eftermiddagssömn, sov halvkasst natten till igår, halvzombie i går, sovmorgon i dag och ändå lite halvdöd fram till lunch. Då det serverades friterad catfish, färskpotatis och romsås och efter den lunchen kändes det som om livsandarna återvände. Fettbrist? Sömnbrist? Oklart. Fast det är lite besvärligt att kroppen har så svårt att hantera ändringar i rutinerna!

Enligt pulsklockan behöver jag fortfarande över 30 timmars återhämtning såatteh... ja - jag nöjde mig med att cykla i dag. Till jobbet, därifrån till frissan och sen hem. Enough. Det blev ju bara 2½ mil typ. Vilodag. Ahem.

Oh well. Jag är i alla fall snygg i håret och har börjat kika lite på organiseringen av Salomon Trail Tour i Kristianstad som blir årets nationaldagsfirande. Det blir en riktig NMT-grej :-) Och i morgon ska jag försöka se om jag kan få ha bilen till jobbet och vila benen lite till innan kvällens NMT-pass (då jag hoppas att jag behövs som ankare så att jag inte tröttar ut mig totalt...)

Inga kommentarer: