onsdag 28 september 2016

Avbokningar = morgonpass!

Båda mina morgonkunder hade avbokat och jag skyndade mig att haffa tiden till mig själv. Skulle ha jobbat 06.45-08.30, var i gymmet strax före sju, tränade effektivt i 55 minuter, inklusive snabbdusch och frukosthandling på vägen var jag på kontoret 08.30. Typiskt bra :-)

Dagens pass blev lite ben och lite prehab. Efter behov mer än efter schema. Inledde med axelprehab och omvända kryssdrag medan jag funderade lite. Sen blev det benpress, uppkliv på bräda med hantlar, höftstabilisering (det var stor skillnad på höger och vänster så jag fick jobba på lite med högersidan) och liggande benlyft på boll. Sen tyckte jag det räckte med benövningar och sysslade med lite atomic situps och dynamisk sidoplanka på BOSU som avslut.

Beväpnad med frukost svängde jag in på kontoret och började jobba undan. Inte allt som gick smooth i dag men en del i alla fall och det får en väl vara glad för! Sen cyklade jag bort till Sarah med en laddning kanelbullar som jag lovat som flyttfika och sen hade jag världens medvind hem. Fyrtiofem minuters effektivt arbete med dammsugare, undanplock, badrumsstäd, en vända till soprummet och hemmet var någorlunda presentabelt. Jag hade ändå tänkt köra ett städrace i dag och eftersom mina föräldrar annonserade att de tänkte komma förbi och fika så var det lika bra att ha det gjort. Kaffe, te och kanelbullar såklart (jag hade liksom ändå ett lass i frysen efter att ha bakat till Sarah!).

Sen hade jag, hör och häpna, en ledig kväll. Jag plockade ihop allt som ska packas ner inför helgen så att jag har koll på det och bara ska plocka ner det sen. Bättrade på dagens matintag (dubbel fika) med lite kvarg och frukt, bytte till mysbyxor och tog det lugnt. Veckan har varit intensiv, morgondagen blir lång, lika bra att passa på att vila när möjlighet finns.

Inga kommentarer: