tisdag 6 september 2016

Terminsstart med Runacademy, tjohoo!

Första tisdagen i september och terminsstart för Runacademy i Malmö. Jätterolig kväll!

Malin uppdaterade om deltagarläget under dagen och vi styrde om ledarfördelningen lite för att anpassa till deltagarfördelningen. 96 anmälda hade, skapligt utgångsläge! Sen kommer ju inte alla deltagare alla gånger men jag tippar att vi var kanske 80 personer i kväll fördelade på tre grupper - tidigare deltagare för sig och så två grupper för nya, en basgrupp och en medel/tuff.

Camilla och jag ansvarade för basgruppen. Mäktigt att jogga iväg med ungefär 40 deltagare alltså :-D Uppvärmning med jogg och gång varvat, sedan löpteknik och löpskolningsövningar i mängd innan vi körde en hög koordinationslopp och avslutade med lite löpstyrka. Lugn transportjogg tillbaka till utgångspunkten och lite stretch och tid att svara på frågor.

Sedan obligatoriska high-five mellan oss instruktörer och glädje över att ha serverat ett bra pass. Det var superroligt, jag får så himla mycket energi av att få jobba med löpteknik och glada grupper :-) Härligt att få vara en del av ett kompetent instruktörsgäng där vi hjälps åt också.

Således avslutar jag min tisdag och går och packar för onsdagen. Den inleds med två timmars löpskolning innan jag åker till kontoret och sitter still - bra start på dagen i alla fall!

Inga kommentarer: