fredag 30 september 2016

Jag är SÅ redo.

Fredag, #friyay, helg.... härligt.

Gårdagen inleddes med mysmorgon hemma, heldag på kontoret, en PT-kund och sen retur till kontoret för att delta i en konferensmiddag som jag egentligen var sådär sugen på men som var ganska trevlig. Tyvärr blev det senare än tänkt, jag var inte hemma förrän vid elva, och fick ändå gå upp vid sex i morse. Vilket inte alls var särskilt kul men det var alltså bara att ta sig ur sängen, in i duschen, packa ihop allting och komma iväg.

För efter lunch var det dags att åka till Göteborg för höstens löparhändelse. På förra årets Runners Convention var jag enormt förkyld och Joakim utmattad efter en vecka i fält så vi fick inte ut så mycket av dagen. I år blir det andra bullar ;-) Jag satt och slappade två timmar på tåget, bytte tåg på Göteborg C och Joakim mötte upp mig i Mölndal. Vi har hunnit ladda med asiatisk middag, handla mellanmålsbars och godis och slappat i hotellsängen med en Pixar-film.

Nu är jag redo för en god natts sömn, en rejäl frukostbuffé och en heldag för, av och med löpare. Det blir yoga, löparstyrka och olika löppass. Kroppen är ganska utvilad, jag behöver bara sova lite extra, och jag längtar efter att få svettas, bli flåsig och träna i grupp. Yay!

Inga kommentarer: