måndag 6 februari 2012

Persilja vs förkylningen, 1-0!

Jadå, jag har definitivt vunnit första setet och jag satsar på en snabb knock-out här. Trycket i skallen har lättat, jag är förvisso fortfarande lite snorig och hostar lite, men det är inte så jävligt. Tackar Kan Jang och Holistics RED för support av immunförsvaret. Vi ska ta hem matchen!

För övrigt fnular jag på träningsschema. Jag hade fantastiskt roligt i lördags, Nordic Military Training var mycket, mycket roligare än jag hade tänkt mig. Jag har testat på Army Fitness när de körde provapå för typ 1½ år sedan men det här var klart bättre. Och jag är hemskt sugen på att få in det i schemat.

Så jag tänker så här: Det är ändå en del löpning i NMT-passen och jag har dessutom ett tufft intervallpass i mitt nuvarande styrketräningsschema. Så jag borde klara mig på två löprundor i veckan om jag snittar 2½ mil i veckan, jag behöver bygga lite distans på långpassen för att fixa halvmaran och kompletterar jag med någon variant på snabbdistans borde det egentligen vara kirrat. Det ena NMT-passet ligger på onsdagar då jag är i stallet och eftersom jag fortfarande inte har löst det här med kloning så innebär det att jag i så fall hinner med kvällspasset på måndagar och morgonpasset på fredagar. Blir förbaskat tidigt på fredagar men det går om jag vill.

Okej, två pass NMT och två ridlektioner är spikade och tar upp måndag, onsdag, fredag, lördag. Då har jag ju hela TRE dagar kvar för att peta in två löprundor och två omgångar styrketräning. Det är väl inga större problem, eller? Ahem. Javisstja, jag ska hinna jobba också och kanske J vill träffa mig ibland. Styrketräna torsdag och söndag, springa tisdag eller onsdag + lördag? Det blir hyfsat bra fördelning. Jag får mecka vidare med det där, kolla ekonomin och sånt - och bolla tankarna med coachen. I slutänden är det ändå han som bestämmer ;-)

Inga kommentarer: